HerfstZijn werk:
kleur en zwart wit fotografie
Land van herkomst: Nederland

Zijn vader, destijds persfotograaf leerde hem de kneepjes van het vak tot in de puntjes. De grafische vormgeving speelt bij de meeste foto's een duidelijke rol in zijn compositie.
De natuur boeide hem meer dan persfotografie. De vele mooie, dikwijls kleine dingen, worden te vaak naar zijn zin voorbij gelopen. Ook structuren vragen zijn aandacht Geƫrodeerde gesteenten langs de rotskusten van Frankrijk. Het verweerde hout van een oude berghutten in Zwitserland.
Bij zijn werk in zwartwit tracht hij de grijstinten zo te gebruiken dat ze de kleuren vervangen. Van alle tentoongestelde werken worden er maar twee exemplaren afgedrukt.
Aan het Zeeuwse instituut voor Kunstzinnige Vorming gaf Wim Krull enkele jaren les in fotografie. Foto's van hem zijn thans in het bezit van fans van hem in Zeeuws Vlaanderen en de rest van Nederland, Belgie, Duitsland, Zwitserland, Amerika en Canada.
Publicaties: o.a Taal der dingen en Ballade van het hout zijn geheel gewijd aan de werken van Wim Krull met korte gedichten van Willem Enzinck


Herfst

Herfst

Herfst

Kastanjes

Kastanje

Kastanje
Eikels

Kastanjes

Kalabassen
 

Kalabassen


Geen opmerkingen: